Cautare

1535 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d1 doljj" (6.98 secunde)
Faliment pentru una dintre cele mai iubite echipe de fotbal FC Universitatea Craiova a intrat in faliment, dupa ce Tribunalul Brasov a respins planul de reorganizare al FC "U" Craiova SA, societatea care administra clubul de fotbal, si care se afla de cativa ani in insolventa, scrie prosport.ro.
HotNews - Meciul de debutat la CM Fotbal: ... a fost un circ Brazilia a debutat cu dreptul la Campionatul Mondial de Fotbal, echipa pregatita de Luis Felipe Scolari trecand, scor 3-1, de Croatia (Grupa A).
Sambata s-au inregistrat urmatoarele rezultate in sferturile de finala ale CAMPIONATULUI MONDIAL DIN BRAZILIA: ... 1-0 ARGENTINA a invins cu emotii BELGIA in sferturile de finala, scor 1-0 si s-a calificat in semifinalele competitiei unde va intalni Olanda, castigatoarea meciului cu Costa Rica.
Germania este noua campioana mondiala dupa 1-0 in finala cu Argentina de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. GERMANIA-ARGENTINA, meciului anului, s-a jucat pe arena "Maracana" din Rio de Janeiro Germania si Argentina sunt la a treia finala de CM.
Cupa Bercea la fotbal S-a incheiat si marea afacere a cupei mondiale la fotbal. ... Mi-au placut si olandezii (cu toate plonjoanele lui Ruben), dar nemtii au dat, de la inceput pana la sfarsit, senzatia ca ei au venit in Brazilia cu o treaba.
Versuri controversate in noul imn al Nationalei de fotbal "Hai pe ei, pe mama lor / Ori murim, ori castigam" Noul imn oficial al echipei nationale, lansat de FRF si compus de trupa Iris contine o serie de versuri controversate.
AGERPRES - Fotbal: Meci amical Romania - Danemarca 2 - 0 Nationala de fotbal a Romaniei a invins formatia Danemarcei cu scorul de 2-0, intr-un meci amical desfasurat marti seara, pe National Arena din Bucuresti. Ambele goluri au fost marcate de Claudiu Keseru, in min.
Meciul de fotbal Romania - Insulele Feroe, transmis in exclusivitate de TVR Meciul echipei nationale a Romaniei impotriva Insulelor Feroe, a cincea partida din cursa pentru UEFA Euro 2016, care se va juca la Ploiesti, va fi transmis in direct si exclusivitate pe TVR 1, TVR HD si tvrplus.ro, duminica, incepand de la ora 19.00.
In nota obisnuita, ati distrus si Steaua Aveam o singura echipa de fotbal din linia 2-3 europeana, adica Steaua. ... S-a gandit careva ca din estul Europei existau in fotbal numai 3 echipe?
De ce fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion (4) (Continuare) prosport.ro/11 cauze pentru care fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion. ... IQ coborat in beci de Radisson Secunda doi a semifinalei de Cupa Romaniei, Petrolul - Astra, din primavara lui 2014.
Liga Profesionista de Fotbal) a a anuntat ca National Arena nu are autorizatie de securitate la incendiu. ... - Am inteles ca pana la sfarsitul saptamanii lucrurile se vor rezolva, a precizat seful Federatiei Romane de Fotbal.
Pe blogul Adinei Banea a aparut un interviu cu Mihai Dragomir - profesor, antrenor fitness, specialist anti aging si autor almecanismelor renasterii prin miscare Sub rabdarea, inspirația, dedicarea si empatia unui mentor in educatie fizica si nutritie, nenumarate vieti au fost deviate la 180 de grade de la nesiguranta, apatie, despresie si chiar conditii medicale grave.
ORA 00:33 Echipa de fotbal a Portugaliei a castigat in premiera titlul de campioana europeana, dupa ce a invins formatia Frantei cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), dupa prelungiri, in finala EURO 2016, duminica seara, pe Stade de France din Saint-Denis.
Cine transmite in direct meciul Meciul de fotbal Romania - Polonia, din grupa E de calificare la Cupa Mondiala Rusia 2018, care se va juca pe Arena Nationala, va fi transmis in direct de Televiziunea Romana, vineri, de la ora 21.45, la TVR 1, TVR HD si TVR+.
Un fotbalist de 27 de ani din Muncel a murit dupa ce a pierdut controlul volanului. Pasionat de fotbal inca de mic, Sorin Muresan a mers la pe terenul de fotbal din Catcau, unde prietenii lui s-au intalnit pentru a disputa un meci..
In urma cererii de oferte de la finele anului 2017 privind cesiunea drepturilor de transmisie radio a meciurilor din Campionatul National de Fotbal Liga 1 Betano - sezonul competitional 2018-2019, Societatea Romana de Radiodifuziune a fost singurul operator de servicii de radiodifuziune care a depus, in ianuarie 2018, o oferta pentru achizitionarea acestor drepturi.
De astazi si pana pe 15 iulie, terasa Promenada va fi rezervata microbistilor care vor putea trai emotia stadionului urmarind, in aer liber, la inaltime, Campionatul Mondial de Fotbal FIFA Rusia 2018.
Meci senzational la Kazan intre Franta si Argentina Echipa nationala a Frantei a invins sambata, 30 iunie, nationala Argentinei, cu scorul de 4-3, in optimile Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia.
Finala Cupei Mondiale de fotbal din Rusia opune, duminica, de la ora 18: ... calificarea in ultimul act al unui Campionat Mondial de fotbal. Meciul este transmis in direct de TVR 1 si TVR HD. Stadionul are o capacitate de 80.000 de locuri.
Jocurile video asteptate in 2012 Fotbal, viteza, razboi si apocalipsa. Acestea sunt cateva dintre subiectele celor mai tari jocuri pe care amatorii de distractii pe calculator le asteapta nerabdatori in anul care urmeaza.
google-analytics.com